Łosoś marynowany z kremem z buraczków, chrzan, kawior z pstrąga, sałatka z jabłek i kolendry ravioli z wędzonego łososia i mascarpone
36,00

Krem z wiejskiego twarogu z kardamonem, wędzone carpaccio z buraczków, kolendra, ananas marynowany z imbirem, algi z sezamem
29,00

Foie gras z gęsi z koniakiem i wanilią, smażone śliwki z jabłkami karmelizowane pomarańcze z chili
32,00

Tatar z siekanej polędwicy wołowej, ogórek, cebula, grzyby, kapary, szprotka wędzona, domowe pieczywo 
38,00

Śledzie marynowane w cytrynie na sałatce z buraczków z jabłkami, krem kukurydziany, krem chrzanowy, domowe pieczywo, domowy sos z kardamonem
26,00

Krem z kopru włoskiego z kokosem, ciasteczko francuskie  z musem z avokado i pomidorami
17,00

Zupa rybna z pomidorami, limanda smażona na maśle, owoce morza
19,00

Menu a’la carte

Królik duszony w śmietanie, ziemniaki smażone z kurkami i cebulką, kapusta duszona z estragonem, marchewka karmelizowana z miodem
48,00

Perliczka nadziewana domową kaszanką z jabłkami oraz szynką, krem z selera z kardamonem,jajka przepiórcze z salsefią i szpinakiem
49,00

Mozzarella nadziewana avokado z tapiocą, marynowany świeży tuńczyk, kremowy sos paprykowo-pomidorowy, pielmieni z szynką smażone w maśle czosnkowym, rukola
39,00

Pieczony udziec z indyka w sosie z pieczeni, dynia piżmowa z melonem w tymianku, kremowe ziemniaki, salsefia na emuslji maślanej z białym winem
43,00

Udziec z jelenia, koper włoski z kokosem , ouzo i młodym szpinakiem, lekko opiekane kremowe ziemniaki w emulsji koperkowej 45,00

Bitki wołowe, kremowe wędzone ziemniaki, dynia, pieczona cebulka
43,00

Pieczona pierś z kurczaka na poduszce z parmezanu, karczochy z bekonem w sosie bazyliowym i brukselką , opiekane kremowe ziemniaki sos z pieczonych ziemniaków
39,00

Stek z ozorków wołowych, kremowe wędzone ziemniaki, grzyby duszone z bekonem i jarmużem, krem chrzanowy
48,00

Menu z programu „Nożem i Widelcem”

Zupa serowa z klopsikami i soczewicą (odcinek  142)
16,00,-

Polędwiczka w cieście francuskim, sos z borowików z warzywami, kremowe ziemniaki, sałatka z brukselki z marchewką (odcinek 148)
47,00,-

Filet z indyka w sosie pomarańczowym z suszona śliwką, jabłkami i perłowymi cebulkami z koprem włoskim, gnocchi w maśle cynamonowym  (odcinek 35) 
39,00

Share This